Copyright © 2012 版权所有匈牙利欧洲时代有限公司

Euro Times kft.

Címlap Rólunk Szolgáltatásaink Termékeink Beruházások Kapcsolat

Ügyvezetői köszöntő

Kedves barátaink!

Üdvözlöm Önöket a honlapunkon.

Az emberi kommunikáció a lelkek találkozása, az egyre mélyülő kölcsönös megértés hídja. A népek közötti barátság az országok közötti kapcsolatok alapja. A civil diplomácia a nemzetek közti diplomáciának kiemelkedően fontos része.

Bár Európa és Kína igen távol vannak egymástól, de a népeik közötti barátságnak messze nyúló történelme van; a keleti és nyugati kultúrák reflektálnak egymásra és együtt mozdítják elő az emberi társadalom fejlődését.

Ma Kína a világ leggyorsabban növekvő fogyasztója, és Kína fejlődése napról napra növeli az ország fontosságát és befolyását a globális piacra. A 21. században minden korábbinál nagyobb gyakorisággal kerül sor magas szintű látogatásokra az EU országai és Kína között, folyamatosan újabb és újabb a gazdasági és kereskedelmi együttműködések indulnak be, a kulturális és civil kapcsolatok egyre aktívabbak. Ma az EU-Kína kapcsolatok mélyülésének kritikus időszakának vagyunk szemtanúi, ezért a civil kapcsolatok és üzleti interakciók tudatos menedzselése kulcsfontosságú a kölcsönös bizalom, tisztelet és tolerancia felépítéséhez.

A kínai gazdaság fokozatos átállásával az export- és beruházás-orientált modellről a serkentett belső fogyasztási modellre hatalmas lehetőségek nyílnak az elkövetkezendő húsz évben a kiskereskedelmi, vendéglátói és szolgáltatatási ágazatban.

A világ többpólusúvá válása és a gazdasági globalizáció kiteljesedése, a kölcsönös egymásrautaltság és felelősség elmélyülése Kína és Európa között, valamit az európai fejlett kulturális, ipari, energetikai, környezetvédelmi, építészeti és városszervezési vívmányok összekapcsolódása a növekvő kínai piaccal feladatot jelent számunkra, felelősséget az Európa és Kína közötti kapcsolatok további fejlesztésére és egy kiegyensúlyozottabb fejlődési irány megválasztására.

Alapítása óta az Euro Times kft. egy új működési modellre, szakszerű, minőségi szolgáltatásra, valamint kiterjedt kapcsolati hálózatára alapozva aktívan építi a nemzetközi kapcsolatokat és együttműködéseket, elszántan fejlődik és terjeszkedik egy sokoldalú fejlesztési stratégia mentén.

Az Euro Times csapatának sokéves tapasztalata van nagyszabású, nemzetközi ügyletek lebonyolításában, mélyre ható tudással bírunk a kínai piacot megcélzó vállalkozások különböző üzleti és menedzsment modelljeiről, beszerzési és működési rendszereiről. A sokéves befektetési tapasztalatokra, valamint a professzionális menedzsmentre alapozva az Euro Times magára vállalja az európai és kínai partnerek közötti együttműködések felépítését és fejlesztését, feladatának tekinti, hogy szilárd hídként szolgáljon a tőke és beruházások találkozásához, és vállalja, hogy teljes erejéből segítsen partnereinek az európai, vagy a kínai piaci megjelenéshez.

Az Euro Times története során mindig ragaszkodott az „ügyfél az első, a jó hírnév a legfontosabb” elvéhez: mindig tisztességesek, nyíltak és őszinték vagyunk ügyfeleinkhez, beszállítóinkhoz, vásárlóinkhoz és partnereinkhez. A világpiac minden területén igyekszünk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz hozzáadni a „siker és fenntartható fejlődés stratégiáját”, így nyújtva még nagyobb értéket ügyfeleinknek.

Bízva Európa és Kína pozitív gazdasági fejlődésében felajánljuk tudásunk és eszközeink teljes tárházát azoknak a cégeknek és vezetőknek, akiknek szüksége van rá, tudva tudván, hogy segítségünkkel magabiztosan helyt fognak állni a következő tíz év egyre élesedő versenyében, hogy velünk együtt részesei lehetnek az európai-kínai közös fejlődés elkövetkezendő aranykorának.

Alap értékeink:

kölcsönös nyereség, win-win együttműködés


Euro Times kft.

Ügyvezető igazgató

Guo Yong